Skip to content

Taxidienst in Enschede

Over ons

Wij van Taxi Fenix staan graag 24 uur en 7 dagen in de week klaar om u naar verschillende plekken in Enschede en in de regio Twente te vervoeren. Vervoer nodig naar een luchthaven? Ook dat is geen probleem voor ons, wij rijden geregeld van en naar verschillende luchthavens. De chauffeurs van onze taxibedrijf zijn gediplomeerd en hebben bovendien veel ervaring in de taxibranche. Zij kennen de omgeving Twente uitstekend en beheersen de Nederlandse taal goed.

Bij Taxi Fenix vinden we het belangrijk dat iedereen een taxi moet kunnen bestellen, vandaar dat wij werken met aantrekkelijk tarieven. Voor vaste klanten hebben wij extra waardering en werken we met vaste lage tarieven. Wij staan zowel particulier als zakelijk voor u klaar en rijden u graag naar verschillende luchthavens binnen Europa. 

De voordelen van Taxi Fenix

Bij Taxi Fenix hanteren we zeer concurrerende en eerlijke prijzen. Dit wordt gecombineerd met een uitstekende service.

Niets is vervelender dan lang wachten op je vervoer. Taxi Fenix staat op ieder moment van de dag voor u klaar en we kunnen binnen 15 minuten bij u zijn. Uiteraard kunt u voor een langere reis (bijvoorbeeld naar een luchthaven) van tevoren reserveren.

De taxi’s van Taxi Fenix zijn lux uitgerust. Hierdoor wordt u gegarandeerd op een comfortabele manier naar de gewenste bestemming gebracht. Ook kunt u pinnen bij ons in de taxi.

Taxi Fenix is zowel telefonisch als via de website uitstekend bereikbaar. Voor eventuele vragen kunt u ons ook een whatsapp berichtje sturen. We geven u zo snel mogelijk antwoord.

Direct een taxi bestellen? Bel ons: (+31) 053 -888 2014 (whatsappen ook mogelijk)